Премахване на USB портове COM

J

jdhar

Guest
Здравейте всички,

Имам проблем с USB към сериен преобразуватели.Everytime включа в новия Управителен съвет с USB-сериен конвертор върху нея, тя отделя нов COM порт номер.Проблемът сега е, че COM1 до 4 на лаптопа ми са пълни с тези драйвери.Дори когато устройства не са включени в, ООП пристанища са в употреба, т.е. трябва да използват по-високи номера COM порт.Някои програми могат да използват само COM1 до 4, но аз не знам как да премахнете драйвери, които седят на тези пристанища.О, това е в Windows XP.Всякакви предложения?

Дже

Това е проблем с драйвери и USB устройство описанието в USB устройство.

Така че, дори ако сте плъгин за същото устройство, прозорци пъти отпускат нови COM порт номер, вместо това на повторното използване на едни и същи.

Можете да промените COM порт чрез отваряне на сериен имоти и променя броя COM някои неизползвани 1-4.

Това би трябвало да реши проблема ви.

Наясно съм, че мога да променя COM порт, но това, което се случва, е, че ако включа в няколко устройства с течение на времето, те използват нови пристанища, COM и след това на водача, все още остава на този COM порт, казвайки, че е в употреба.Например, ако са включени в 4 устройства в миналото, че съм избран от COM 1 до 4, тези пристанища, вече не са свободни, и не мога да ги изберете за друго устройство за използване.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back