Премахване на запояване

B

Brandon_9

Guest
Здравей, се радваше на подробни обяснения по-горе за спояване.Аз имам един въпрос вървят в обратната посока.Как разпоявам или unbraze сребърен-спойка фуга между неръждаема стомана и месинг, без да унищожават оптични компоненти, намиращи се в рамките?

индукционно нагряване
кола батерия резистор, направени от една стара електрическа клапа пожар пролетта тел в рамките на няколко пъти и използват същия метод, за да направи манекен товар за аудио PA работа (пъти до неговото 8R или 4R но мисля, че можете да използвате глинен съд клипа, за да я приспособи и го сложи на безопасно място като обратно в стъклена тръба)
и две контакти, осъществени от формата, необходими за работа на някои шини или точки и т.н.

за почистване на спойка, докато нейната употреба горещо парче кожа мол скриете да махам тежки спойка депозити може да се наложи да спретнат с помощта на малка горелка платки виждал няколко модела от този вид или петно на wirewool от глоба струг, който е бил да се напръскат с поток и прави в една малка подложка 1 "на клечка

Аз не знам отговора на вашия въпрос, но искам да направя едно предположение.Има искате информация за спояване така че можете да отидете ми връзка Индукция спояване благодаря

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back