Предложи ми замяна за ръчно клип за провеждане на пластмасов лист

A

abuhafss

Guest
Hi Ето скица на платформа, която се движи напред / назад. Движението трябва да бъде контролиран от електронна схема, с помощта на стъпков мотор. Платформата трябва да носи пластмасов лист с размери около 5 "х 18". Има клип на върха, която е да се държат здраво листа по време на работа / процес. Аз гледам да замени ръчното клип за провеждане на лист с някои малки механизъм, който може да се контролира по електронен път. Може ли някой да ми помогне с някои подходящи предложения, моля.

Ако раздела (с хватката марки) може да бъде задействана от соленоид или с камера на изхода на скоростната кутия / мотор. Откровен

Най-надеждният и лесно решение е да използвате пневматика - има много пневматични ръкохватки на разположение на пазара. Това е лесна за управление на задвижващия механизъм пневматични, има висока скорост на движение и сила може лесно да се коригира чрез намаляване на налягането. Бих предложил да се използва най-малките actutors (10mm диаметър и 5мм ход). Само един недостатък - имате нужда от въздух под високо налягане.

Имах друга мисъл. Все още не знам какви са действителните механизъм има за цел да се направи, но как с помощта на вакуум патронник да пазят пластмасов лист и след това патронник вакуум може да се плъзне по контролиран начин и дори да вземете и капка листа. Откровен

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back