Предложи ми аналогов множител IC

P

pouchito

Guest
Имам нужда да се използва аналогов множител в моята верига като AD633. Имам нужда да се размножават съобщение на сигнал с превозвача. Може ли някой да даде подходящи IC?

Използвайте MC1496: Балансиран Модулатори / демодулатори Тези устройства са предназначени за използване, където изходното напрежение е продукт на входното напрежение (сигнал) и превключване (превозвач). Типични приложения включват потиснати превозвач и модулация амплитуда, синхронно откриване, FM откриване, откриване фаза, и приложения хеликоптер. Виж на Semiconductor AN531 Application Note за допълнителна информация за дизайн. или MC1494: Linear Четири Quadrant Multiplier MC1494 е предназначен за използване, където изходното напрежение е линейна продукт на две входни напрежения. Типични приложения включват: Умножение, Деление, корен квадратен, означава квадрат, детектор фаза, удвояването на честотата, балансирано модулатор / демодулаторът, електронно регулиране на усилването. MC1494 е променлива, множител проводимост с вътрешно ниво смени вериги и регулатор на напрежение. Мащабен коефициент, компенсациите на входа и на изхода, офсет са напълно регулируеми, с използването на четири външни потенциометри. Два допълващи регулиран напрежения са предвидени да се опрости компенсира промени и подобряване на отхвърляне на захранване.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back