Предложение Открит гърмяща змия

D

djmurm

Guest
Здравейте, аз съм търсят някаква помощ за изграждане на верига на датчик за движение. Прави препариране на страната и искат да сложат вибриращ мотор от мобилен телефон в опашката на гърмяща змия. Имам 1.5V мотор, и биха могли да използват някаква информация за това как да добавите сензор за движение, така че когато някой мине от моторните извършва и след това се изключва след 15-30 сек. Всяка помощ и част # е много оценявам. Благодаря, Дейв

Лесно, отидете до Walmart и използвайте една от thoes $ 10 за движение светлини. просто да махнат главата на сензора, и се conect си батерията и мотора релето.

Благодаря, Как бих могъл да отида за избор на реле?

[Quote = djmurm] Благодаря, Как бих могъл да отида за избор на реле? [/ Цитат] Ако разбрах Steveo, правилно, детектор за движение от Walmart вече има вътре реле. Вие просто ще трябва да се свърже с тази съществуваща реле. Уверете се, че детектор за движение има механично реле (кликнете тип) или твърдо състояние DC реле. AC твърдо състояние, реле не се включва постоянен ток от батерията. Сензор за откриване на движение, най-вероятно използва пасивен инфрачервен (PIR) принцип. Можете да получите PIR сензор отделно (ето един пример http://www.parallax.com/Portals/0/Downloads/docs/prod/audiovis/PIRSensor-V1.2.pdf ) и добавите малко на управление, което ще направи 15-30sec забавяне, преди да включите двигателя. Ник PS Цялата идея с тракащ гърмяща змия, препариране е доста добре.

Благодарение на Ник, аз съм става опитайте сензор Walmart и да видим, ако релето ми дава изход, аз желая. Чел съм за PIR сензора, но, изглежда alittle труден с логически схеми, които отидоха с него. Взех 4 години за електронно образование, но десет години по-късно аз сякаш не мога да си спомня проклетото нещо. Благодаря отново, Дейв

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back