Предаващи BER срещу Eb / Не стойностите от PHY MAC слой в Layer кръст Дизайн

T

tarakapraveen

Guest
Правя проект на Layer кръст Дизайн. В това аз съм за прилагането на физическия слой работата, с помощта на MIMO OFDM. Основната цел е да се изпращат приложения, зависи от условията Ламанша чрез разглеждане на QoS параметрите. Искам да предава BER срещу Eb / Не стойностите от PHY MAC слой. Възможно ли е? Ако е така Как е възможно? Благодаря предварително

Ами .... Доколкото знам, тези параметри BER и Eb / не са във физически слой ....... Ако искате да видите въздействието на дизайна на кръстосано слой трябва да се търси общ параметър между PHY и MAC слоя ... като капацитет, спектрални ефективност и общо throghput.

хай благодаря за Ур отговор. Възможно ли е да даде данни, т.е. BER и Eb / Не Въвеждане на Network Simulator. Ако е така PLZ дават предложения как да дадем на нашите файл от данни на NS2 вход? Благодаря предварително PraveenGoud

Мисля, че може ..... но аз не знам как да го направя в NS2 .. съжалявам човек Най-добри пожелания,

Основният отговор, трябва да имате това, което е крос слой дизайн? кръст слой дизайн е нова методология, която е подходяща за безжични канали, поради присъщите им свойства на избледняване, смущения и др. задачите, разпределени на всеки слоеве остават същите, но алгоритъма или протокол, който е проектиран, е тестван през целия апартамент протокол. Ур основен въпрос за прехвърляне на РГО да MAC е доста жалко. ф знаят стъпаловиден подход улеснява в задачата задача и кръстосано дизайн слой просто означава многослойни дизайн в контраст с пластове дизайн. довиждане надежда, било то на някои стойност към u.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back