Преглед на Описанията на албумите

J

jpanhalt

Guest
Тази сутрин, забелязах, албум, показващ сцени от около американския Югозапад. Те бяха красиви. Е, Охайо не е само на 12 седмици през есента на OSU футбол, така че реших да публикувате някои снимки, както. Написах кратко описание, но не може да я видите в албума. Единственият път, тя показва, е, когато вляза прозореца за редактиране. Аз наистина не се нуждаят от описание - Аз вече знам, какви са снимките. Има ли начин да видите описанията, други са прикрепени към албумите им? Джон

Виждам ви албум снимки без никакви проблеми. Страхотни снимки.

Това е описанието за всяка картина, която дава контекст и не могат да бъдат гледани от други, най-доброто, което мога да кажа. Има един лесен начин да прикачите публично видими описание? Или може би аз просто не знам как да направя това. Джон

Виждам описания: Трактор страна на СПА P38 намалява, 504 SW квадратчета, завърши VSM Моля мнение скрийншот, защото може би не мога да разбера, за които описание ние говорим.

Това са само етикетите от местните моя компютър файл. Описанието, което съм приложил за публично тълкуване е следното: Величието на снимки bigdogguru от американския Югозапад не може да бъде съчетана с Охайо - ние напълно липсва планини. Но ние все още имаме хубава природа. Джон

Добре дошли обратно, аз разгледа този въпрос, изглежда, че ще бъде определен в следващия ъпгрейд. Съжалявам за проблемите.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back