Помощ!

M

MathGeek

Guest
Здрасти,

Поръчах някои проби от Microchip.Имам няколко въпроса.

Какви са квалификациите за поръчване на проби от Microchip?(Не трябва да работиш за компания, свързана с някои Microchip?)

Колко мога да поръчам за проба?Колко често?

Благодарности.

Имам им RFID чипове, но не и пряко - thorugh стрелка.
Не беше трудно да ги получите в рамките на микрочипове, не знае стрелка добре.Опитайте се да нареждане чрез дистрибутор, те са по-малко ограничения в поръчване на мостра от обикновените потребители или малки фирми.

Е, някак си не завърши за проба, защото не бях сигурен, че е elligible.

Не разбирам какво искаш да кажеш с поръчване на проби чрез дистрибутор.Да дистрибутори също раздават безплатни мостри?

Здравейте mathgeek

Какво е съобщението за грешка, че имаш при поръчване?Имам осъжда 16f88 и 18f452 и го директно от тях.
Има ограничение, което трябва да има една разлика във времето от 40 дни между две сесии за проба.

Също така може да получите съобщение за грешка "родови Интернет доставчик" Това обикновено се случва, докато използвате широколентов достъп (това се случва с мен).Използвам телефонна линия, докато поръчване на проби.

kannan.k

Поръчах проби, микрочип, преди 10 месеца.Имам писмо за потвърждение от микрочип, че Вашата поръчка е изпратен от wherehouse, за по-нататъшна комуникация по отношение на това за да можете да се свържете с дистрибутора.всъщност аз не знам дистрибутор.и все пак не се получи информацията, която има Abt.

Забележка: Въпреки, че микрочип, изпратени проби, няма да го получите, ако сте в Индия.това не е така, защото ограниченията за внос ..................Надявам се, че го имам.

проба от микрочип е проста.да използва само една валидна ISP електронна поща и Постел адрес (не PO Box) в Индия също не е porblem.Added след 56 секунди:микрочип ще даде на изпращане на информация и начина, по сметката не така можете да проследите пратка

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back