Помощ ISP товарач верига за AT89sxx серия микроконтролер

H

hbaocr

Guest
Здравейте аз използвам ISP_Flash progammer V3.0 от asimkhan аз използвам WinXP SP2 и ми дънната платка ASUS p5ld2 аз току-що са научили микроконтролер! Направих ISP товарач верига, но не се изпълнява и генериране на грешки, като например "Device подпис не е математика? Искаш от продължава", и след това се появява mesage кутия "няма отговор от Uc .." Не знам, имам кои грешки! Благодаря ви много! тук са схематични и *. макс файл градя с ORCAD Моля да ми помогне да тествате Грешки! Много благодаря

използвайте версия 3.7 Интернет доставчик и отидете на варианта, по подразбиране, след това се опитайте и се наслаждавайте на.

благодаря за отговор на моята тема! Аз също се опитват по този начин! Опитвам се да използвате SPI progarmer товарна версия 3.7 и, да defaut! но аз все още се тази грешка!

Здравейте, Ето микроконтролер ISP програмист, за AT89S51/52 използва сериен порт, така че можете да го използвате дори и на лаптоп чрез USB към сериен конвертор. http://www.8052.com/users/AT89S52InSystemProg/

кабел от принтера пристанище е твърде дълъг. това е често срещан проблем с този програмист.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back