Помощ: IE3D лиценз недостатъчност.

A

abhishek.vnit

Guest
Здравейте на всички,
Аз съм с IE3D да симулира масив на антени Patch.Аз съм готов с една антена, с която да се образуват мрежа, но аз съм изправена пред проблем с лиценза.Аз съм с един лиценз за оценка на симулатора и лицензът не успее много често, понякога толкова често, като на всеки 15 минути.С такава висока честота на лиценз недостатъчност, аз просто не може да симулира масив, който може да отнеме повече от 24 часа, за да симулират.
Има ли някой изправени пред подобен проблем в миналото?Какво може да бъде най-вероятно ми е проблема?Може ли някой да ме води в това отношение?

С уважение,
Abhishek

Здравейте, abhishek.vnit:

Тя е доста вероятно се дължи на интернет връзка.Обикновено, в локалната мрежа в сайта си и в сайта shouild Zéland бъдем стабилен.Въпреки това, оценката лиценз трябва да мине през Интернет.Струва ми се, за стабилността на интернет е affecitng то много.За лицензирани потребители IE3D работи на LAN мрежата на лицензи са много стабилни.Той почти Nevers се провали.Въпреки това, за лиценза мрежа оценка, то не по-често, особено когато страна на клиента е извън САЩ.Аз съм в офиса на Zéland.Аз също използването на лиценз за оценка на мрежата от време на време, като се свържат чрез интернет.Виждам го спира от време на време.Въпреки това, той няма да бъде толкова често, колкото опит.От името ти, струва ми се, вие сте от Индия.Моля свържете се с нашия представител продажба в Индия за самостоятелен лиценз за оценка.С уважение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back