[Помощ] BPF за диференциална LNA

C

cmosbjt

Guest
В приемника дизайн, в диференциално LNA се използва, на разстояние от-чип SAW BPF трябва да имат един цокъл на входа и изхода на диференциала, съм прав ли съм?Или е необходимо, за да вмъкнете Balun между BPF и LNA?

Може ли някой да ми каже нещо по-подробно за това?

Благодарности.

Можете да използвате Balun, но при запазване на всички предимства на диференцираното дизайн е по-добре да се използва диференциална връзка.
И в двата случая трябва да се дизайн съвпадение на мрежи, за да се получи правилното изпълнение филтър и трансфер на властта.
http://www.eetasia.com/ARTICLES/2000DEC/2000DEC04_AMD_AN7.PDF

vfone написа:

Можете да използвате Balun, но при запазване на всички предимства на диференцираното дизайн е по-добре да се използва диференциална връзка.

И в двата случая трябва да се дизайн съвпадение на мрежи, за да се получи правилното изпълнение филтър и трансфер на властта.

з п **: / / www.eetasia.com/ARTICLES/2000DEC/2000DEC04_AMD_AN7.PDF

Номер казах, че бихте могли да използвате филтъра, видях в двете конфигурации, един цокъл или диференциална връзка (проверка на горното заявление от Siemens)
Ако имате диференциално изход от миксер (или LNA) е по-добре да се използва диференциална връзка.но съвпадение на мрежата е малко трудно да бъдат изпълнени.

Искаш да кажеш, има следната структура?

Антена -> видях (Single края вход, МБК продукция) -> LNA (Diff вход)

Можете също да посочите на входа и на изхода на филтъра си видял и да го произведени от производител, видях.

АТВ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back