Помощ ~ ~ ~ Assura не е на разположение ~ ~ ~

Z

zhangjavier

Guest
Аз инсталиран Assura и околната среда променливи.Но когато аз lauch icfb има предупреждение, предупреждение, че казва: Assura не е на разположение ..

Аз не знам защо.Мисля, че околната среда променливи са добре.

Всички улики?

THX.

направи връзката за tools.lnx86 папка и преименувам то към инструменти, и ще намерите тази папка в инсталационната директория ASSURA

Можете да пускате assura Автономният използвате командата avview.Тази команда може да ви помогне да открие някоя конфигурация проблеми.

Съжалявам, че трябва да се въвеждат тази тема отново

Аз съм с ic5141, assura 3,14, в FC4,
avview може да работи в терминал, на GUI може да се изведе, но аз арго намерите всички ASSURA меню виртуоз, как мога да го изправи?Знам, че трябва да добавите няколко товара. SKL файл, за да направят калибър работа, така че може би съм мисля, че трябва да добавите товарните *. IL за assura?всички предложения?благодарности

BTW,
направих инструментите връзка, и не ЕКСПОРТ ASSURHOME = пътека, дори ЕКСПОРТ = ASSURA_HOME = пътека, на coz включват SET Path = (общо 4 от тях).

Някой от помощ?

Трябва ASSURAHOME среда променлива.
Добави $ ASSURAHOME / Tools / бен $ ASSURAHOME / Tools / assura / хамбар към пътя среда променлива.
Когато Assura софтуер е инсталиран в допълнение към DFII йерархия, на Assura софтуер пътя стойности следва да се добавят след пътя до DFII инструменти и помощни програми.За пример в cshell,

набор пътека = (. / cadence/ic446/tools/bin / cadence/ic446/tools/dfII/bin / cadence/assura30/tools/bin / cadence/assura30/tools/assura/bin $ пътека)

Благодарим ви за отговора, аз просто Реших го, всъщност аз настройка всичко това, което ти каза,
все още не отида.но когато се провери avview.log, той каза: АЗ didnt имат пъти по име Оформление в моя ...tools / dfii / .... / меню, така че построен един часа ръчно, тя работи!

Аз търсили всичко форум и Google по този проблем, всеки поиска, но не отговаряш, сега мисля, че това е единственият правилен отговор на този проблем.DONT знам защо 3,14 приучавам изгради тази папка за мен.

BTW,
нали от Tsing Хуа университет?Радвам се да ви познавам.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back