B
butterfish
Guest
Здравейте, всички,
Това е 32k кристални осцилатори с отворени изтичане продукция.
1>, когато 10K pullup Резистор бе добавено, ако pullup VDD> 3v, тя не може да стартиране на vpp на x1, x2 са почти 0v, продукция случаен вълна.
2>, когато pullup VDD <3v, тя може да стартиране.
3>, когато се отстраняват pullup Резистор R1, OSC може да стартиране веднага.След това добавя R1 гърба, OSC все още.
4> часовник, когато продукцията е настроен на друга честота, като 16K, 8K, на OSC може стартиране.
осцилатор това е бил използван в моите продукти, много пъти, печалба, netive-ВЕИ има никакъв проблем.
въпроса ми е,
Затова opendrain продукция се отнасят до осцилатор стартиране състояние?
Ако преминете на шума на големия 80/0.7 nch може да попречи на OSC стартиране, как работи?threory всеки може да ми помогне?
Много благодаря!
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване
Това е 32k кристални осцилатори с отворени изтичане продукция.
1>, когато 10K pullup Резистор бе добавено, ако pullup VDD> 3v, тя не може да стартиране на vpp на x1, x2 са почти 0v, продукция случаен вълна.
2>, когато pullup VDD <3v, тя може да стартиране.
3>, когато се отстраняват pullup Резистор R1, OSC може да стартиране веднага.След това добавя R1 гърба, OSC все още.
4> часовник, когато продукцията е настроен на друга честота, като 16K, 8K, на OSC може стартиране.
осцилатор това е бил използван в моите продукти, много пъти, печалба, netive-ВЕИ има никакъв проблем.
въпроса ми е,
Затова opendrain продукция се отнасят до осцилатор стартиране състояние?
Ако преминете на шума на големия 80/0.7 nch може да попречи на OSC стартиране, как работи?threory всеки може да ми помогне?
Много благодаря!
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване