Помощ с IR 2110

S

salvador_fdz

Guest
Хей момчета,

I'am един новак с порта шофьор и не ми е ясно това е функция.
I'am сграда клас Д за моето училище проект и да направи някои изследвания върху нея

Както и да е, аз построих схема но не и изхода от него.Той получава върхове / Lows на входа на портата водача, но нищо продукция.Всякакви предложения?

Здрасти,
Имате ли означава, че има импулси на входа на 2110 и не продукция по Хо и Ло?Ако така че първо изключете MOSFET портите и да видим дали резултатите съществуват, за да гарантират, че няма грешка в рамките на MOSFETs.
Моля да ни информирате за резултатите, а също и ако сте намерили друга грешка в рамките на средното време.
С уважение,
Laktronics.

Това не е nessesery да използвате Q3
R11 е твърде висока в сравнение с R12 и предизвика напрежение в щифт 1 от U1A никога няма над 2V
V (pin1U1A) = 5 V * R12 / (R12 R11))
Навярно това е недостатъчно, за да карам U1a.(74ACxx)
Ако вие настоявате да използвате Q3, намаляване на R11-1K до около 2,2 k ома в противен случай можете да се свържете към въвеждане на ПИН-1 от U1A

с уважение
davood

Здрасти,
Защо не можете също да показва правилно ПИН-номера на ЗК в схеми като в противен случай не може да разберете дали има грешка в shematic.Тя също ще ви помогне при проверка си окабеляване.
С уважение,
Laktronics.

Благодаря ви за отговора,

Ето още едно нещо не сте сигурни за I'am.Ако ми се PWM 6VPP и ми referenence земята е -40.Означава ли това ниво I'am на работник до PWM-40V?

портата водачът трябва високи и ниски, нали.I'am опитвате да получите 5 високо и ниско -5 използване на Q3 и инвертори за оформяне импулс.

ИЧ порта шофьорът изтегляне чрез сайта и то ми даде портата водача, както е показано в схематични.

Не получавам изход от портата водача.Само шум от продукцията пина.

Здрасти,
Не е нужно да се смени ниво на вход, необходимото ниво преместване е направено в IR2110.Както вече бе споменато от Mr.Davood, можете да премахнете Q3 и всички свързани с верига, се свържете директно въвеждане на ПИН-1 от инвертор верига.Също така, си верига транзистор не дава / - 5V нива, то дава само 2V високо и резистор извади определени нулеви нива.The Hi и Ли сигнали трябва да се обърнат само TTL сигнали за вашата верига връзка и ниво не се измени.
Също така V11 източник на напрежение, не се изисква.
На ПИН-номера на 2110 все още не са правилно маркирани, така че ако има грешка във връзка, той няма да е ясно за нас.
С уважение,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back