B
bala1302
Guest
Когато се опитам да симулира ми глад VCO с симулация HB как трябва да го тествате? Използвал съм OscPort, но аз не съм сигурен как точно да се получи на изхода.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Нека ви покажа какво има вътре ми DUT. Надявам се, че ти казва нещо. Благодаря ви!щракнете два пъти върху обекта OscPort, щракнете върху бутона Помощ, и прочетете помощния файл. Той ви казва, къде точно този обект трябва да бъде поставена във вашата верига (по принцип, във вътрешността на обратна връзка). Не мога да видя какво е вътре в DUT, така че не мога да бъда по-конкретна от това.
Аз не съм запознат с страдаща от липса на текущата топология на осцилатор, така че вероятно няма да бъде голяма помощ от тази точка. Всичко, което мога да ви кажа, е да прочетете на OscTest и OscPort определения компонент (Помощ), и прилагането им във вашата верига, съответно на тези посоки. Може би има някой в този форум с опит конкретно с този дизайн. Аз трябваше да направя балансиран дизайн осцилатор, използване на източник дегенерация за клас проект, но това е била единствената ми опит с използването на обекта OscPort. Спомням си, че работи доста добре, веднъж е инсталиран правилно. Можете да опитате пускането на правилното захранващи напрежения и натоварвания върху DUT си, а след това свързва OscPort в паралелно с DUT (стрелка, сочеща към входа). Това по принцип трябва да се намира в пътя на обратната връзка ... може би това е всичко, което бих отнеме да стигнете до вашата система, за да "пее"?Нека ви покажа какво има вътре DUT ми. Надявам се, че ти казва нещо. Благодаря ви!