Помощ рег. проблем, concered с съчетаващи вектори

S

Sharath1160

Guest
Уважаеми колеги, имам вектор на 1 X 70 за спектрограма парче, съдържащ някои стойности. По този начин, аз съм получил вектор за други 120 парчета с размер 1 X 70. "Ако векторите са комбинирани, размер ще бъде 120 X 70. Трябва да обединим всички 120 парчета, като един вектор 1 X 70 за да получите крайната По този начин искам да кажа, че трябва да добавите всички стойности в 70 колони, за да получите общата сума, която е от 1 X 70 "Аз съм объркан за това как да продължите. Kindle моля да ми предложи как да се приложи това. Благодаря и се отнася, Sharath

Ако имате данни в тефтерче, можете да използвате Excel или MATLAB, за да направите това.

Аз използвам MATLAB само ... Имам 120 вектори, съответстващи на 120 spectrograms на размер 1 X 70. Вместо като всички вектори и да го копирате в хартия за писма и след това, като поставя тези в MATLAB и компютри е досаден NA ... Искам алтернативно решение, ако е възможно. Тъй като аз трябва да я изчисли за 2880 spectrograms .. това изглежда като досаден начин да ме ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back