Помощ при вземането на програматор за следните PiCs

P

pnnavigator0915

Guest
Хей момчета аз нужда от помощ при вземането на програмиста, които биха могли да бъдат универсални и да програмирате на следните видове PiCs

PIC16FXXX
PIC18FXXX

16PIN, 28pin, 40 пина

Ne-горе на програмируеми интегрални схеми трябва да бъдат на този съвет?може да ме посъветвате ли нещо подобно?
Ако имате идея програмист съвет за:
PIC18F258
PIC18F442
PIC18LF442
PIC18F4455

тогава също информация по тези въпроси wud да бъде най-добре дошли!
благодарности
С уважение!

pnnavigator0915 написа:pIC16FXXX

PIC18FXXX16PIN, 28pin, 40 пинаNe-горе на програмируеми интегрални схеми трябва да бъдат на този съвет?
може да ме посъветвате ли нещо подобно?

Здрасти,
Имам една статия от списание FRENSH да направи Разработка на борда за снимки, (всички онези, ф поиска, ithink).interrested ако мога да го сканира и го качите (просто питам!).
Забележка: статията е в FRENSH, и файлът може да е огромен по размер!

kordix написа:

Здрасти,

Имам една статия от списание FRENSH да направи Разработка на борда за снимки, (всички онези, ф поиска, ithink).
interrested ако мога да го сканира и го качите (просто питам!).

Забележка: статията е в FRENSH, и файлът може да е огромен по размер!

Благодаря, пич,
Не знам френски, но не мога да го преведе през няколко превода софтуер.Но, ако файлът е твърде дълъг, U може да ми даде линк.Основната ми цел е да се направи м С, което в крайна сметка ще се използва за измерване на диелектрична константа на даден материал проба.Аз искам да се намесвам с плосък да PIC18F258, а също и в желанието си да използват ADC на същия PIC да получите добра продукция.Това е моят последен част на проекта.Може ли момчетата ми предложи схема или линк, където мога да получа веригата програмист за това PIC18f258?

Благодарности.
С уважение.

Можете да изгради ICD2 Столц Clone.
След това можете да го използвате като програмист ICD2 използване на MPLAB IDE 7.xx
ICD2 клонинг работи с MPLAB 7.xx Билд то и да се насладите на всички обезщетения.

Както казах преди, най-лесният начин е да се инт JDM програматор.Работи като чар.

Мисля, че един добър проект за проектиране на нов PiCs програмист.PC интерфейс с USB Пристанище да използвате 18F2550.

Опитайте с това: http://www.hamradioindia.org/circuits/feng.php

Благодаря ви много момчета за Ур подкрепа.
Аз започнах проект според вашите указания.
Мислех си, ако това е възможно да се напише програма на С и след това го конвертирате в Асамблеята езика на снимка.Искам да кажа има ли кръст компилатор за PIC на разположение?
И не ми е искал да имам повече информация за Столц Clone.всяка връзка, ако е възможно!
Благодаря.
С уважение.

Тук е връзката на Лотар страница Столц

http://www.stolz.de.be/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back