Помощ относно оформлението чип индуктор?

R

Ruritania

Guest
Здрасти,

Има ли някой тук има някакъв опит за по-чип оформление?Моля да ми помогнеш ...

1.Има ли нужда субстрат, индуктор оформление за контакт който е свързан към земята?Защо и защо не?

2.Има ли N индуктор необходимост и в съответствие с него?

3.Има ли PGS (Patternedound щит) трябва да бъдат обвързани с тампон земята чрез метали, или просто го завързват на подложката?

4.Моля вижте приложените снимки.Това е от хартия JSSC на Hung-Вей Chiu's, publised тази година.Аз съм се чудех какво тези неща, посочени от (1) и (2)?(белия блок под индуктори и кондензатори - (1), и тези, черен правоъгълник форма блокове - (2))

Благодаря.

Ruri
Последно редактиран от Ruritania на 23 май 2005 21:53; Редактирано общо 1 път

Да се нуждаят substarte контакти близо до нея, за да се сведе до минимум substarte прикачване на индуктор, обикновено добавят много substate контакти

за N добре, че е добре да се използва ниско и високо resitive или ниско легирани и
Това ще намали substare загуба, както и добре да действа като обратната диагонален juction което ще намали substarte съединителя

за PGS, аз знам donot U може да вратовръзка земята с металкоито тази помощ

khouly

Здрасти,

Субстрат контакт намалява обикновено вихрови токове в субстрат с ниско съпротивление и увеличаване на качеството на фактор на индуктор.Все пак има някои важни съображения, оформление, когато пускат на субстрата контакти.Така например, за контакт субстрат, не следва да образуват затворен контур около индуктор, защото в противен случай ще бъде асиметрична индуктор (S11! = S22).

Вашият PGS трябва да се свързва към земята, за да изолира индуктор от подложката.

Площта под индуктор е бял, защото той току-що елиминира сляпо поколение, аз мисля (но не съм сигурен).По този начин, не е нужно сляпо метални конструкции или п-кладенци под вашето индуктор, че може да влоши качеството си фактор.

моля консултирайте се с документи от Burghartz или Tiebout, те са най-добрите.

успех

Здравейте, благодаря за Вашия отговор.

Въз основа на тези материали, които съм чел тези два дни, разбрах, че това може да бъде по-добре със субстрат контакт около дросели и PGS е нужно да се връзват към земята.

Благодарности.

Ruri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back