Помощ издирвани за tusb3410

R

rajubvsn

Guest
Здрасти,
Искам помощ по отношение на tusb3410.i съм нов за USB дизайн.Така че моля ви кажете ми как мога да пиша firmware.and прилагане как мога да сваля фърмуер от компютър в IrDA mode.i не съм планира да използва EEPROM.
Моля, дайте ми съвет по отношение на моята молба.

с уважение
Raju

Можете да използвате "Заявление товарач" водач от TI, това е много лесно да се използва, просто сложиш двоичен файл в Windows \ System32 \ Drivers директория и включете вашето USB-единица инча

Заявление фърмуер могат да бъдат написани на Кайл.Използвайте headerfile, предвидени в клавиатурата пример от TI.

Какво искаш да кажеш с инфрачервен порт, който искате да програмирате tusb3410 използвайки инфрачервена комуникация, преди да го включвате?Това не е възможно, тъй като няма да има фърмуер в tusb3410 приемане на Вашата IrDA данни ...звучи странно за мен.

/ Johan

В TUSB3410 не е програмируем в общ смисъл, на програмен код може да бъде изтеглен до чипа чрез USB или паметта IIC.Чипът е на борда ROM, който е програмиран с фърмуер изтегляне кода от TI, TI на момчета предостави изходния код за тази буутлоудъра.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back