R
rikonor
Guest
Здрасти
Опитвам се да се изгради верига с Atmel AT28C2051,
Предполага се, да получават данни за пореден сериен порт (RxD - PIN 2 [пристанище 3,0]).
Въпреки това, без значение какво пиша код и запишете на това,
Той показва "1" за всички пристанищни игли (с изключение на пристанище 1,0% 1,1, което изисква външни съпротивления, и тъй като аз не съм използва тези щифтове аз не се е възползвал от тези резистори).
Опитах написването много различни програми (в C51, и разбира се, включени "reg51.h"), която се очаква да променят нивата на продукция на "0",
но тя не е работил.
МиКроКонтролерът има външна часовник (12MHz кристал и 2 22pF capcitors),
и автоматично нулиране (състои се от 100kohm резистор и кондензатор 1LF).
Четох по фиш, че след провеждане RST машина в продължение на 2 цикъла на микроконтролера се нулира и всички пристанищни игли са настроени на "висок".
Има ли нещо не е наред с верига или може би най-ROM не се мярна на всички?
(Аз използвах LEAPER-48 USB универсална писател с IC програма писател).
Помощ много оценявам,
благодарности,
Или
Опитвам се да се изгради верига с Atmel AT28C2051,
Предполага се, да получават данни за пореден сериен порт (RxD - PIN 2 [пристанище 3,0]).
Въпреки това, без значение какво пиша код и запишете на това,
Той показва "1" за всички пристанищни игли (с изключение на пристанище 1,0% 1,1, което изисква външни съпротивления, и тъй като аз не съм използва тези щифтове аз не се е възползвал от тези резистори).
Опитах написването много различни програми (в C51, и разбира се, включени "reg51.h"), която се очаква да променят нивата на продукция на "0",
но тя не е работил.
МиКроКонтролерът има външна часовник (12MHz кристал и 2 22pF capcitors),
и автоматично нулиране (състои се от 100kohm резистор и кондензатор 1LF).
Четох по фиш, че след провеждане RST машина в продължение на 2 цикъла на микроконтролера се нулира и всички пристанищни игли са настроени на "висок".
Има ли нещо не е наред с верига или може би най-ROM не се мярна на всички?
(Аз използвах LEAPER-48 USB универсална писател с IC програма писател).
Помощ много оценявам,
благодарности,
Или