Помощ: ПХБ оформление от софтуер за печатни платки офорт

C

cloud

Guest
Здравейте момчета! Много съм уморен от моя стил в офорт ми оформлението на печатни платки. Аз съм с помощта на индиго и хартия печатни платки оформление. Просто сложи индиго върху покрив на борда и са отпечатани оформление през индиго. Hehehehe .... Знам, че момчетата са по-добра техника. Pls. споделите вашите идеи по този въпрос.

Аз не знам за вас, като аз имам собствен метод. Първият печат на схеми за прозрачни хартия (ацетат), отразява, разбира се. След това съм на хартия и лента към фоторезист положителни борда. След това се оставя под ултравиолетова лампа, за няколко минути (използвам евтина 8W UV лампа неонова светлина, но всеки noen ще правя, просто ще отнеме повече време). Просто се уверете, че мастилото страна на хартията е изправена пред борда. След 10 минути повече, смятам, мед борд и въвеждане в смесица от NaOH и вода (една супена лъжица на NaOH да 800mL вода). Когато всички смола е отишла, изплакване на борда и пуснати в някои feric хлорид (I'n не много добър в химията, така Надявам се да съм го написали corectly: P) се оставя за няколко часа. и това е всичко. Има си борд. Забавлявайте се деца.

Много благодаря момчета. [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Added след 8 минути: [/ цветен] [/SIZE] Благодаря много момчета. [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Added след 2 минути: [/ цветен] [/SIZE] Благодаря много момчета.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back