Помощ - Нуждаете Предложения

S

sumit007

Guest
Hi .. Са предназначени двойна антена кръпка MicroStrip с няколко различни структури EBG на фидера. (Около 4 EBG структури .. и всяка антена има само 1 вид на EBG структура, използвани .. следователно общата предназначени антени 4) ... IE3D софтуер е бил използван, за да вземе симулация резултати за параметрите на S11, радиация модели и изчисляване на честотната лента. Аз ще бъда ги фабрикуването и получаване на измерените резултати, така че аз може да се сравни двата резултата. Въпреки това, производство ще бъде известно време .. около 3-4 месеца, защото аз не притежават необходимите умения. В Междувременно .. Искам да направя някои теоретични проучване / изследване на тази антена (антена с кръпка EBG ми структура на фидера). Всъщност аз просто използва IE3D и опитвали различни EBG структури .. това е всичко .. Аз не отидох в гнидав пясъчен подробности за това как да излезе с подходяща структура EBG .. Може ли ф ЗОП, моля да ми предложи някои теоретични неща, които мога да погледна / изследвания за такава антена система .. Хм .. нещо, свързано с електромагнетика или нещо друго ... Благодаря.

Hi Sumit007! Ето линк за документ на EBG структура - може би тя ще бъде полезна за Вас!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back