Помощник

C

Compy

Guest
Здравейте аз имам направи безжична мрежа в моя град ...
и аз имам използват точките за достъп на базата на 2,4 GHZ 11 грама и се използва от Omni антена 15dbi

Сега аз искам да се използват RF бустер да се разширят моя сигнал ..аз имам проверени от базар, но те струват твърде много от 200 MW бустер и е твърде много ..Искам да проектират собствените си бустер ..за моите 15 DBI Omni антена за 2 до 5 W бустер Rf

Нуждаете се от помощ ..за ресурси и принципни схеми

waaww ...
Може би си още много тайни електронни компании, приятелю ...
5W и е много голям:)

Повечето неща са на разположение сега 1 Ват максимум.Има много примери за проектиране.Но по същество трябва да попитате вашия самостоятелно от една страна, е то ще бъде монтиран на кулата?или ще бъде закрито, както и до АП?.Ако монтирани от антената, тогава ще трябва също така да използвате DC INSERTER.Дизайнът е прост, той е двупосочен усилвател с две ключове (TX / RX).Преходът ТДД работи автоматично с помощта на RF детектор, който включен пътя TX, в противен случай, по пътя LNA е винаги добавя, което означава, бустер ключът е винаги включен към RX, освен ако не се предава АП.В LNA може чрез закупени от Максим, и на БКП (1 Watt) може да бъде всеки един от RFMD, на ключове могат да бъдат ПИН или FETs, има изобилие от тях, но трудна е тази, която да се справят с мощност 1 Ват.НЕК като Спомням си прави една за MHz 2000-25000

ОК ..аз имам Ап на Surecom 9600-GP и м използване Omni антена 15dbi ..
може да ф PLZ кажи ми нов сайт на уроци на проектиране собствен 1 Уот бустер Rf ..

Можете да търсите в Google използва, тогава вие ще намерите някои от предмети ....успехwyl

Compy написа:

Здравейте аз имам направи безжична мрежа в моя град ...

и аз имам използват точките за достъп на базата на 2,4 GHZ 11 грама и се използва от Omni антена 15dbiСега аз искам да се използват RF бустер да се разширят моя сигнал ..
аз имам проверени от базар, но те струват твърде много от 200 MW бустер и е твърде много ..
Искам да проектират собствените си бустер ..
за моите 15 DBI Omni антена за 2 до 5 W бустер RfНуждаете се от помощ ..
за ресурси и принципни схеми

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back