Помогни ми променяте разделят с 2 брояч код, за да се разделят с 4 брояч

A

anoop12

Guest
Здравейте всички, имам писмено код за разделение с 2 брояча. Аз трябва да го променят за разделение с 4 брояч. Дали някой знае как да го променят? Някакъв друг начин? Благодарение Ето код --------------------------------------- библиотека IEEE, използвайте IEEE. std_logic_1164.all; divide_by_2 предприятието е порт (clk_i: в std_logic; нулиране: в std_logic; clk_div2:, std_logic); края divide_by_2 архитектура RTL divide_by_2 е сигнал Q: std_logic; започне процес (clk_i RESET), за да започне, ако (нулиране = '0 '), тогава Q

Здравейте, Използвайте брояч, за да разчитат на два такта и след това обърнете изход. Надежда ф имам една идея.

сигнал Q: std_logic_vector (1 downto 0); ................ започнат процес (clk_i нулиране) да започне, ако (нулиране = '0 '), след това р

би било по-добре да HAV аргумента, ако премине на програма addn, както следва: ако ((нулиране = '0 ') или (р = '00')), тогава ............. ....... ..................

ако да даде изход на едно гише, както CLK към друг, аз мисля, че Ур проблемите ще бъдат решени! в този случай на CKT ще бъде асинхронни. друг да използва дадена променлива първоначално да го 0; р

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back