Помогнете ми с RF дизайн с FPGA в него

V

vinodkumar

Guest
Здравейте, IAM работи върху дизайна на Rf, IAM използване на FPGA в проектирането, Честотен диапазон ми е 1.5-20 GHz, изходи IAM от ADC FPGA след надолу преобразуване, IAM получаване на грешни резултати за диапазона от 1,5 до 2 Ghz. Не мога да кажа какъв е очаквания резултат. но въпросът ми е, че са наблюдавали изходите след ADC те са верни дори за I кръг specified.so, е там някой отбеляза, че се случи същото в FPGA, ние сме пускането на модул в различен темп като -40 и 85 C.does тези операции ефект, IAM, с помощта на V-4 военни grade.i нужда от отговор по тези въпроси. Благодаря и се отнася, Винод Кумар.

Вашият въпрос е неясен. Опитайте да го преформулиране, а може би и предоставяне на диаграма или повече думи, описващи проблема.

Здравейте, аз съм Мохд muzeeb може да ви даде някаква информация за работата по проекта. клон ми е на Икономическата комисия за Европа, и IAM интересуват базирани комуникационни проекти.

Съжалявам поверителна, така или иначе IAM в състояние да реши проблема, не е проблем на FPGA, byeee ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back