K
kambizz
Guest
Hi Професионалните дизайнери ... и трябва да се изработи схема за повикващия ID.when някой ми се обади през моя номер ... аз трябва да се изработи схема, отколкото може да открие телефонния номер на обаждащия се и да го покаже в тайна number.for например, когато Mr.X с този номер: '647587383 "ми се обади, ми верига трябва да го покажа на моя номер, с" 2 "или нещо друго. , но аз съм начинаещ и Ур Pro. Затова питам ф да ми помогне ... Моля Моля Моля. Аз самият не може да го проектираме. веригата може да бъде с интегрални схеми или Микроконтролери. giude ми. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 18 минути: [/ цветен] [/ размер] Още обяснение за това, което искаме ... Мисля, че веригата трябва да има FF и сравнителен: когато някой ми се обади, първо си \\ нейния номер сравнява с броя, че сложих в FF и ако има, те са равни, тогава идентификация на обаждащия се показва в таен номер, който ние поставяме в друг FF.if, те не са равни, тогава броят на обаждащия се, е показан на CID. така че ние искаме верига, че може да открие и декодира определен брой номера, които ние поставяме в FF, и го покажете на CID с (например) "1". 23434655665 ------ -----> 1 87596709587 ------ показва -----> 2 89745346578 ------ показва -----> 3 PLZ помогне мен. (Английският ми е weak.excuse ми)