Помогнете ми с Опис C + + програма

H

Honeybee

Guest
Здравейте аз е необходимо да се напише програма, за да следите на опис за отглеждане във ферми. Това води до следното: 1.We са задължени да използват структури, за да съхранява името и количеството на всяко животно. 2. Позволяват на потребителя да въведете ново животно (в азбучен ред) чрез намиране на. 3. Промяна на количеството на животните 4. Печат на целия списък с имената подравнени вляво и количествата право подравнени. В основата на програмата използва типичен Меню. Аз съм малко време. Имате ли някакви предложения или знаете някой или всеки уебсайт, който ще предостави подробна информация? Благодаря

Ако сте кратко във времето, защо да използвате C + + да напиша тази програма? За да имате хубава заявление, направено в почти няма време, бих използвате MSAccess и за разполагане на заявлението на клиента достъп версия на работа, което е свободно за разпространение. Можете да имате многопотребителска заявлението с всички функции, които описва готов да отиде в по-малко от един работен ден. NandoPG

[Цитат = медоносната пчела] C + + беше определено. [/ Цитат] Hai ... Не са имали уебсайт, който ще предостави подробна информация, която искате, аз мисля, че приемате IFDS предмет. Сега вие пишете един СИСТЕМ, трябва да се запознае в C + + (напр. функция призвание, масив, показалеца, примка, създавате заглавен файл), ако ви запознаем ще лесно да пиша системата вече ..., аз не съм опит за защото аз също newb ..... : Ами сега, но виждам, че е написал преди и аз се опит от тях ... Rrgd

Ако C + + се изисква, по-бързо подход да получите вашата кандидатура създаден и работи е да се използва един двигател JET база данни (MDB файла), MSAccess да създаде на структура данни по отношение на таблици и взаимоотношения и след това C + + да манипулират на JET обекти и да се създаде форми, SQL низове, доклади и др. NandoPG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back