Помогнете ми за получаване SNR и РГО формули за приемник MMSE

G

Guest

Guest
Здравейте господин,

Бихте ли ни помогне за получаване SNR и РГО формули в случай на един и същи потребител за приемник MMSE.
Ние правим нашите окончателен проект година (инженеринг), така че моля свържете се с отговор възможно най-скоро.

С уважение,
Мая.

Здравей Мая,

SNR ценности са нещо, което трябва да определите да се например РГО за MMSE приемник.

Ако искате да получите кривата SNR срещу РГО за приемник MMSE след което трябва да направите симулация според избрания от Вас модулация (BPSK, QPSK, и т.н.) и система (GSM, CDMA, OFDM и т.н.).

Ако просто искате да получите крива без да се налага да се направи yourselft симулация, моля консултирайте се с обработка на сигнала или учебници комуникация, или просто търсене в Интернет.

най-добър

Както си знаем, приемникът MMSE намалява средната стойност на квадрат на грешката между изпращат сигнал и на изхода на еквалайзера.Тъй като сигнал структура е различна в различните система, вие трябва да изброи подробно за вашия проект.По принцип формулата е: разделя конюгат комплекс канал коефициента от сумата на дисперсията на шума и на квадрата на коефициента комплекс величина.

Между другото, аз съм все още се занимаваха себе си реализиране на MMSE приемник.

Доколкото ми е известно, РГО изпълнението на MMSE не е characteristized все още.

Като цяло, средният изчисление РГО включва интеграция през SNR, но SNR за MMSE не е лесно достъпна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back