Помогнете ми дизайн DC-AC инвертор контролира от PWM

B

bctang

Guest
Здравейте, имам нужда да проектира DC AC инвертор от 12 волта DC AC 230. Но аз трябва да използват PWM контрол инвертора. Използвам "Sinusoidul Pulse модулация" за контрол на MOSFET транзистор. Когато използвам PWM контрол MOSFET транзистор (инвертор). PWM сигнал ще изкривяване. Имам тестване свържете натоварване AC (лампа 230Vac/5W), изходното напрежение от инвертор спад до ~ 120Vac. Как да контролираме или maintian изходното напрежение винаги 230Vac, когато се свързват AC-Load? : Вик:

Обратна връзка, ще регулира O / P напрежение и да стабилизира CKT. bimbla.

[Цитат = bimbla] обратна връзка, ще регулира напрежението O / P и също се стабилизира CKT. bimbla [/ цитат], може и да обясни повече detial за това. ТК! : Ролка:

Вашият дизайн е на задвижване тип. Да регулира O / P напрежение, вие трябва да се хранят част от O / P напрежение (стъпка надолу подслушване ----> поправи ----> филтър) и да го дам на входа. Обратно хранени сигнал ще се генерира erroe напрежение и корекция на O / P ще се проведе на базата на тази грешка напрежение. Що O / P форма на сигнала е, че не са включени (посочена) всяка форма на филтър, за да remoce превозвача. Това O / P филтър ще се интегрират импулсите, за да ви дам sinewave. bimbla.

[Цитат = bimbla Вашият дизайн е на задвижване тип. Да регулира O / P напрежение, вие трябва да се хранят част от O / P напрежение (стъпка надолу подслушване ----> поправи ----> филтър) и да го дам на входа. Обратно хранени сигнал ще се генерира erroe напрежение и корекция на O / P ще се проведе на базата на тази грешка напрежение. Що O / P форма на сигнала е, че не са включени (посочена) всяка форма на филтър, за да remoce превозвача. Това O / P филтър ще се интегрират импулсите, за да ви дам sinewave. bimbla [/ цитат] U означава, O / P напрежение (AC 230Volt) трябва да стъпка подслушване ----> поправи ----> филтър. Така че, стъпка 1) на филтъра сигнал ще обратна връзка за вход стъпка 2), отколкото сравни входен сигнал с обратен сигнал, стъпка 3), отколкото да генерира стъпка за грешка сигнал 4) от?? може да ви блок диаграма от мен, може да бъде и повече разбираме от вашия блок-схемата. Вашият размер на блок-схемата не толкова голяма, защото няма достатъчно точка надолу натоварване. ТК: Ами сега: Как да направите филтър O / P ще интегрират импулсите, за да ви даде sinewave?

В твоя случай, ако O / P напрежение намалява, увеличават в амплитудата на синусна вълна се изисква и обратно. O / P Filtre може да бъде нищо повече от един LC филтър действа като ниски честоти (интегратор) верига. Ако все още не схващате идеята, аз ще се опитам и да излезе с някои refrences или ще ви даде диаметър блок. bimbla.

[Цитат = bimbla] Във Вашия случай, ако O / P напрежение намалява, увеличават в амплитудата на синусна вълна се изисква и обратно. O / P Filtre може да бъде нищо повече от един LC филтър действа като ниски честоти (интегратор) верига. Ако все още не схващате идеята, аз ще се опитам и да излезе с някои refrences или ще ви даде диаметър блок. bimbla [/ цитат], ако синусова вълна е изкривяване се ф, че амплитудата може да се увеличи? Аз съм с IC 8038 Waveform Generator. Нямам представа за O / P филтър. По-долу е моята схема схема за инвертор-Controller

Бихте ли STOP [б] [/B] за качването на вериги като големи собственически файлови формати??? Хората не са ще изтеглите 1.7MB файл и да ви помогне, ако просто съдържа прости блок-диаграма ... Моля, използвайте Acrobar PDF или GIF / JPEG за вериги! Не повече дума / PowerPoint документи, моля! Следващия път предупреждение ...

SuperMod Благодарение прави моята работа малко по-лесно. Вашият схема е много проста. Някои основни правила на инвертора като допълващи диск с deadzone за шофиране мост O / P са изчезнали. Това ще доведе до понижена ефективност, O / P изкривяване и отопление. Препоръчвам ви удари книги и да работи върху някои основи. Що се отнася до готови позоваване, се държат на 12V DC към 230V AC инвертор верига, публикувани в Elektor * bimbla.

Току-що разбрах, че сте сравняване синусова вълна с Нестабилен о / стр. Имате пропуснати конвертиране на Нестабилен O / P trianglular вълна. Трябва добре да измивате си основите. (Надявам се да го вземе положително) bimbla.

[Цитат = bimbla] Току-що разбрах, че сте сравняване синусова вълна с Нестабилен о / стр. Имате пропуснати конвертиране на Нестабилен O / P trianglular вълна. Трябва добре да измивате си основите. (Надявам се да го вземе положително) bimbla [/ цитат] Благодаря ви за вашето предложение и ще четка основите ми, но сега аз не имам време. Аз трябва да завърши проекта си 2 месеца и това е само на една страна трябва да направя. Може ли ф да ми помогне, аз наистина се нуждаем от вашата помощ. Как мога да подобря моя инвертор? Как да се изработи конвертиране на Нестабилен O / P trianglular вълна?

Помислете строг контрол на Loop чрез обратна връзка, volatge .. Тазова възпалителна болест, може да се счита ...

Току-що разбрах, че сте сравняване синусова вълна с Нестабилен о / стр. Имате пропуснати конвертиране на Нестабилен O / P trianglular вълна. Трябва добре да измивате си основите. (Надявам се да го вземе положително)

Тя се нарича КПР. Digital-аналогов преобразувател. Можете да намерите информация. лесно от интернет. Наздраве.

можете да въведете "Захранващ инвертор DC схема" в Yahoo Search

Ами, аз вече търсене чрез Google или Yahoo. Имам нужда от по-конкретна информация от някои експерти в този форум. Отколкото така или иначе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back