Помогнете ми да симулират Шестоъгълната клетка звено с Floquet пристанище в HFSS

F

Feri4030

Guest
Опитвам се да симулира шестоъгълни клетки се обединят с Floquet пристанище в HFSS 1. Използва система за координиране на решетка, както е показано на снимката? Вярно ли е? 2. Намалява шестоъгълни клетки единица ромбоична клетъчна единица (ромбоична върховете, поставени в центъра на hexagonals), но аз имам някаква грешка "Adaptive решение настройка, процес hf3d грешка: Грешка при предварително сглобяване елемент матрица" Може ли някой да ми помогне?

I симулирани шестоъгълна гъби Seveinpiper използвате показаната решетка координация, резултатите е в съответствие с публикуваните резултати: D някаква идея?

Здравейте, аз съм също така се опитва да симулира Шестоъгълната клетка звено с Floquet пристанище в HFSS. Използвахте ли Floquet пристанището, е показано на фигурата, за да се симулира тази структура? Получихте ли близък резултат с публикуваните доклади? Бихте ли могли да представим един от документите, свързани с Шестоъгълната клетка звено че мога да го използвам като отправна точка? Най-добри пожелания, Алиреза

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back