Помогнете ми да се реши уравнението!

H

hamidr_karami

Guest
Здравейте всички, моля решаване на този / Inf | | (х ^ (U-1)) * грях (х) DX =?? | / 0 чао

Здравейте всички ф е константа.

Hi steve10 ви благодаря за него / Inf Z ^ (ф) Pi аз знам | -------- DZ =------------ / 0 1 + Z ^ 2 2 * грях ((1-U) * пи / 2), но аз не го заключим. моля да се направи извод за мен.

[Цитат = hamidr_karami] Hi steve10 ви благодаря за него / Inf Z ^ (ф) Pi аз знам | -------- DZ =------------ / 0 1 + Z ^ 2 2 * грях ((1-U) * пи / 2), но аз не го заключим. моля да се направи извод за мен. [/ цитат] Това е директен цитат от последното ви съобщение. Можеш ли да го прочете? Очаквахте ли бих могъл да го прочете? Сериозно ли за вашия въпрос, или са просто заблуждават тук? Във всеки случай, аз все пак ще се направи предположение и да се опита да отговори на всичко това сега, но не по-късно. Опитайте се да изчислите Интегриране [Z ^ (-U) / (1 + Z ^ 2), {Z, 0, Infinity}]? Има няколко начина за решаване на този интеграл. Един от тях е чрез infinte продукт на греха [X]. Процесът е доста дълъг и therfore, ние няма да го забравя. Най-лесният начин (за мен) ще се използва на остатъчни вещества Теорема. Ето и стъпките: 1. Set F (Z) = Z ^ (ф) / (1 + Z ^ 2) (забележите, че -10. Останалото само е свързано с някои алгебрични операции. Успех.

Hi Стив ме извините и да ви благодаря за това. Поздрави

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back