Помогнете ми да реши грешка DNW печат в LVS

F

fixrouter4400

Guest
Здравейте всички - имам това странно грешка с моя LVS каза, че LVS е съчетана ... но с някои DNW_StampErrorMult. Напълно покрита блок ми с DNW слой и побутване някаква област, която не трябва да се сложи DNW слой. Може ли някой да ми покаже или да го обясни по-така, че аз може да го оправи. Благодаря.

любезно пост точната грешка. благодаря

Може би искате да проверите, ако всички DNW са "закачени" на правилното потенциал. Изглежда, че имате плаващ добре някъде в оформлението си. Ако подредба LVS казва, че е чист, но все още имате тази грешка, може да имате виртуален флаг свържете се обърна по време на проверката. Физическата връзка се изисква, за да се отърве от тази грешка.

Благодаря на всички за отговора ... Аз вече го поправя вече, преди да прочетете отговорите. Вашето право, че NW слой, че е била покрита от слой DNW трябва да бъде свързан към същия потенциал ... Аз разбрах, че някои от моите NW са плаващи ... Току-що се е свързал всички от тях в същото потенциал и тичам LVS и DNW и NW Stamp грешка MULT са си отишли. Благодаря отново.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back