Помогнете ми да развият DSP код за Костас контур

J

jameskhatri

Guest
Може ли някой да ми помогне да се знае, че как мога да развива DSP код за Костас контур. Аз дойде да се знае, че там може да възникне някакъв проблем поради NCO да представи на дъската. Моля, Помощ.

крайбрежните контур, всъщност се използва т.е. в края на приемника демодулаторът. всъщност, когато ние се опитваме да демодулират сигнал там, ние трябва да възстанови оригиналния сигнал от превозвача, така costos цикъла помага за възстановяване на сигнал чрез проследяване на фазовата разлика. честота могат да бъдат свързани с фаза чрез откриване на фазата на, ние може да се възстанови оригиналния сигнал. Изглежда документа по-долу прикрепен. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минута: [/ цветен] [/ размер] крайбрежните контур, всъщност се използва в края на приемника, т.е. демодулаторът. всъщност, когато ние се опитваме да демодулират сигнал там, ние трябва да възстанови оригиналния сигнал от превозвача, така costos цикъла помага за възстановяване на сигнал чрез проследяване на фазовата разлика. честота могат да бъдат свързани с фаза чрез откриване на фазата на, ние може да се възстанови оригиналния сигнал. Изглежда документа по-долу прикрепен.

Искам да код Костас този цикъл и искам да cotrol NCO цифрово означава, че искате да възстановите Carrier ми цифрово или можем да кажем, аз трябва да генерира честотите чрез номера в цифрова форма. Моля, да ми помогне ................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back