Помогнете ми да разбера, защо всички функции на моя VRC са обърнати

D

devojka

Guest
Всички функции на видеото са обърнати. Пример, натиснете бутона за възпроизвеждане и го обръща, натиснете Stop, тя играе и т.н. Моля, какво да правя? Благодаря на всички вас.

Ако сте в състояние да разглобявате VCR след това го направи след това можете да почистите VCR бутони за борда с почистващ спрей или разтвор, след това да я изсушава и да я изпробвате, ако все същите тогава ще трябва да замени бутони, късмет. ..

[Цитат = devojka] Всички функции на видеото са обърнати. Пример, натиснете бутона за възпроизвеждане и го обръща, натиснете Stop, тя играе и т.н. Моля, какво да правя? Благодаря на всички вас. [/ Цитат] Изглежда, че "превключвател на режима", се прецаках. Първо, вие трябва да го намерите, а след това да го отворите, а след това я почистете, и след това пуснати everyithing обратно. :) След това отново може да е механичен проблем, който прави "превключвател на режима" се превръща в грешна посока или не напълно до желаната позиция. Уверете се, че и да видим дали това помага.

момчета, благодаря ви много. Аз ще претендира да бъде repairgirl идния уикенд :) **** Republiko Сръбска zemljo najmilija!

[Цитат = devojka] момчета, благодаря ви много. Аз ще претендира да бъде repairgirl този цитат :)[/ уикенд] Светия ш * t. :) Не се получи токов удар, или нещо подобно ... !) [Цитат ]**** Republiko Сръбска zemljo najmilija [/ цитат] Нема нас нигдје оваквих ... : D

по-добре да намеря гадже REACH, за да си купи нова, аз я демонтират и съм създал по-голям проблем :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back