Помогнете ми да работи с този програмист 8051

H

Help

Guest
Здравейте, Всеки, който се опита програмист преди www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit / shiao / prog.htm , вече е построил верига, но не знам как да го програмира моя чип (I използване AT89C52 ).... Моля, някой знае как да реши проблема ми или не .... Благодарение ...

Тя изглежда като софтуера е написана за DOS, така че ще трябва отново да стартирате компютъра в DOS (WIN95/98) или да отворите Command Prompt (WIN XP, аксесоари). Сложете го в нова поддиректория и включват ли ви HEX файл .. и опитайте отново .. С уважение, IanP

Здравейте, Q1) Ако ми OS е Win2k е, тя може да работи?? Q2) Можеш ли да ме научи как да се генерират шестнадесетичния beause файл, аз не знам как да използвате uVision да генерира, е uVision може да генерира шестнадесетичен файл? Благодарение ...

Q1: Win2k трябва да бъде подобна на XP .. Q2: Не използвам UVISION .. С уважение, IanP

[Цитат = IanP] Q1: Win2k трябва да бъде подобна на XP .. Q2: Не използвам UVISION .. [/ Цитат], така, в този случай какво трябва да направя?? Имате ли всички компилатор и програмист, който може да ми даде да програмирате код C, за да ми 8052 UC? Аз сега използват Win2K. Благодарение ...

От вашия и друг пост, съм научил, че можете да генерирате HEX файла. За програмист: Може би не всичко е изгубено .. Не мога да го тествам, защото аз не ви карта, прикрепен към компютъра ми, но, както аз mentined, Win2k може да бъде подобен на WinXP, и можете да отидете на Start / Programs / АКСЕСОАРИ и да намерите опция "командния ред". Били ли сте го опитвали? ИЛИ, знаеш ли как да композира "команди" в старата DOS? С уважение, IanP

Здравей, [цитат = IanP] или, знаете ли как да композира "команди" в старата DOS? [/ Цитат] Какво искаш да кажеш? Вече всички файла източник и софтуер заедно в една папка. Аз вече се опитват командния прозорец. Да не съм аз трябва да направите някои настройки за паралелния порт??

Помощ, моя опит с "добрите стари" DOS програми, които се опитват да достъп до сериен или паралелен порт хардуер директно под XP и 2000 г. е, че тя обикновено не [цвят = червен] [/ цвят] работа ... Опитайте се да намерите програма, прозорци за вашия програмист хардуер или използвате компютър с Windows 95 Одер 98 :) най-добри пожелания

Здравейте, Това http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/Pgm89v31_web/Pgm89v31.html програмист да подкрепят Win2k или XP, и тя може да програмирате повече UC. Смятате ли, опитайте този програмист преди? Аз много се притесняват, след като завърши съединение и край, тя не работи като първия програмист .... : (... Надявам се, че всички ме може да ...... Благодарение ...

Съжалявам, че не знам този програмист може би трябва да попитате директно автора?? Аз използват търговски програмист (не много евтин): http://www.conitec.net/english/galep4.htm най-добри пожелания

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back