Помогнете ми да направя последната стъпка!

M

mbcx5ps2

Guest
Здравейте момчета,

Аз бях успешно моделира единица в клетка (приложен) хартия от Попа и кръстница HFSS използване, а също и възпроизвежда S-параметри.Бих искал да използва метода на хартия с холандец и Shivat (също са приложени) да извлечете ε и L за клетката.

Уравнение (4) в тази книга е термин, наречена "η2" в него - някакви идеи как мога да намеря това, като използвате ми HFSS симулация?След като имам това, мисля, че имам всичко, което ми трябва!

Благодарности!

Аз не съм напълно сигурен, но тя гледа на мен като η2 може да бъде съотношението на Е / З вътре в клетката, или нещо подобно ..... може би и двете intergrate в клетката и разделение?Аз не съм сигурен как ще направя това обаче, и аз може да лаят до неправилно дърво изцяло.

Бих искал също така да се реши този проблем, защото след това на теория би могло модел подобни геометрии и да намерят л и ε.Някой друг с предложения?

Да аз си мислех по тези линии прекалено, но аз съм съвсем нова за HFSS и не знаят как да го направя ....... Не мога да намеря Е / ч за точка вътре в клетката, но това очевидно стойност варира от точка до точка ...: S

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back