Помогнете ми да изработи схема за MOSFET драйвер

I

innovationhut

Guest
Здравейте, искам да се проектира един долар конвертор Vin = 70V, Vout = 12V, Iout = 8А, аз направих всички изчисления за кондензатор, бобина, MOSFET и диод. Сега съм като проблем при създаването на схема за MOSFET Driver. Как мога да карам на MOSFET, има ли верига там, как PIC на PWM може да ми помогне? Например всички схеми ще бъде голяма помощ, благодаря предварително

Здравейте, Предполагам, че искате да използвате един N-канален MOSFET (тъй като те са по-добре след това P-канален). Стремежът за N-канален MOSFET трябва да бъде около 8 ... 10V над захранването и трябва да премине под 2V, така че водачът трябва напрежение обхват от около 80V. Не знам знанията си хардуер. Когато ограничен, можете да използвате "завишени" шофьор чип, който съдържа доставка Bootstrap сила и лост ниво, така че можете да карате този чип с вас PIC директно. Когато търсите за "висок водача страна" ще получите идеи, когато искате да проектирате на водача себе си. Може да се използва водача мост половина с друг MOSFET, че късо диод (синхронен изправител) по време на провеждане фаза. Това увеличава ефективността. Знаете ли, също симулира / изчисляване на стабилността на линия PWM, в сравнение със сегашните защита и преходни поведение. Проектиране добър регулатор на парите от земята отнема повече време от очакваното.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back