здрасти .. Аз отивам на първия ми проект .. нужда от помощ .. аз искам да се намесвам DC мотор на UC и прочетете обороти с LCD дисплей и контрол на отклонения от желаната обороти, автоматично .. така wud имам нужда да си купите UC за прилагане на този или мога да го приложи върху пейка за работа (ако е така, може ли да знае софтуер, който може да направи това) Искам на този проект с помощта на AVR .. повече съвети относно този проект wud бъдат оценени .. патово положение
посещение 8052.com своите добри и има всички основни Програмата, в съответствие с вашите изисквания и търсене на edaboard за оборота в минута е бил обсъждан много пъти, заедно с кода може да ви помогне.
Здравейте аз съм iranain и език ми е слаб. и необходимостта да се помогне. може ли да ми помогнете? въпросът ми е за cantact между mega8 и graphiclcd128 * 64: namber на игли и героите си. моля да зададете своите въпроси и ви позволява да ги преведат и след това да ви изпрати, за да попитам благодаря.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.