Помогнете ми да избера AVR устройство за взаимодействие с моторни DC и четене си RPM

здрасти .. Аз отивам на първия ми проект .. нужда от помощ .. аз искам да се намесвам DC мотор на UC и прочетете обороти с LCD дисплей и контрол на отклонения от желаната обороти, автоматично .. така wud имам нужда да си купите UC за прилагане на този или мога да го приложи върху пейка за работа (ако е така, може ли да знае софтуер, който може да направи това) Искам на този проект с помощта на AVR .. повече съвети относно този проект wud бъдат оценени .. патово положение

посещение 8052.com своите добри и има всички основни Програмата, в съответствие с вашите изисквания и търсене на edaboard за оборота в минута е бил обсъждан много пъти, заедно с кода може да ви помогне.

просто проверете книгата "8051 UC & вградени системи" от MAmazedi

Здравейте аз съм iranain и език ми е слаб. и необходимостта да се помогне. може ли да ми помогнете? въпросът ми е за cantact между mega8 и graphiclcd128 * 64: namber на игли и героите си. моля да зададете своите въпроси и ви позволява да ги преведат и след това да ви изпрати, за да попитам благодаря.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back