M
moh19814
Guest
Здравейте всички, имам нужда от Argent помощ. Аз съм нов в силовата електроника особено теми, свързани с DC-DC преобразуватели, и бих искал да дизайн Flyback конвертор със следните спецификации: Входно напрежение (батерия): 9V Входен ток: 4A Входна мощност: трийсет и шест милиардават Изходно напрежение: 200V Изходен ток : петнадесет милиона mA Изходна мощност: тридесет милиона вата Работна честота: 100kHz Максимален работен цикъл: 50% ефективност: 80-85% (83%). Конверторът може да работи в DCM или CCM режим. В случай на CCM режим, аз избирам фракция (= 0,80) от максималната стойност, в които вторичен ток може да намалее. С други думи, по време на почти ISEC период намалява от [ISEC (макс.)] до [* ISEC (макс.)], и по време на период Iprim се увеличава от [A * Iprim (макс.)] [Iprim (макс.)]. Моля, аз трябва да представят дизайн в 20-ти този месец и аз съм изправен пред много проблем, особено с избора на трансформатора, ядро, намотки, и как да го купи и откъде. Имам нужда от всяка налична помощ и много благодаря предварително.