Покажи DDR SDRAM данни за светодиоди (XUPV2P)

B

BlackOps

Guest
На този етап, сега, аз съм в момента писане / четене от DDR SDRAM.

Трябва също да добавя собствени периферни за светодиоди.Тази периферна ще приеме една байт на данни от DDR SDRAM.и на базата на стойността му ще се обърне специфични светодиоди или изключите.

Бях съотнасяне към вашия пример за Прибавяне VHDL дизайн Периферна от Ур уебсайт.за множител ...

Ур мултиплициращо отнема 2 стойности умножава тях, и складове в резултат readFIFO.

но ми периферна, ще вземе стойност от DDR, сравнете го,
след това включване на конкретни LED.(преди и успя само за писане на данни за DDR и четене го UART)

Имам организира всичко, но в последния етап, когато се генерират битстрийм ...аз добивам грешки:

Код:

ERROR: NgdBuild: 755 - "system.ucf" Ред 302: Не може да се намери мрежата (а) "LED_0" в

дизайн. потискат тази грешка да посочите точната нетна име или премахнете

принуда. В "Позволи ненадминат Loc Ограничения" ISE собственост също може да се

набор (-AUL превключвате за командния ред потребители).

ERROR: NgdBuild: 755 - "system.ucf" Ред 303: Не може да се намери мрежата (а) "LED_1" в

ERROR: NgdBuild: 755 - "system.ucf" Ред 304: Не може да се намери мрежата (а) "LED_2" в

ERROR: NgdBuild: 755 - "system.ucf" Ред 305: Не може да се намери мрежата (а) "LED_3" в

ERROR: Parsers: 11 - Срещната неразпознати принуда при синтактичния анализ.

ERROR: NgdBuild: 19 - Грешки, открити при анализирането на принуда файл "system.ucf".

Това е било известно време, тъй като аз се опитах да си сложа логика в EDK затова не помни какво е необходимо да се направи, за да постигнем това, но аз бях инстркцията от Xilinx той би трябвало да помогне
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Мисля, че основно трябва да manualy обновите своя ucf файл и добави има съответните мрежи

Ами, проблемът е, че го направих обновяване ми UCF и добавят ръчно моите мрежи ...Стил тя дава тези грешки ....

някаква идея?Добавен след 6 минути:Firefox, благодаря и за помощ, АЗ didnt фиксират проблема още, но Ур документи са от полза!сега, и моля да публикувате тук LAB1 и LAB2?и други Labs?Благодарим предварително!

тази лаборатория Просто намери на Google, но вие можете да получите на целия курс само с регистриране на Xilinx университет програма, разбира се, безплатно
е

Може би трябва да зададете друга 4 сигнали LED_0, LED_1, LED_2, LED_3 така:
сигнал LED_0: std_logic;
сигнал LED_1: std_logic;
сигнал LED_2: std_logic;
сигнал LED_3: std_logic;
След това използвайте тези сигнали, за да направите 4 порта на сайта.

Райън

Тази грешка е генерирана по време на PAR етап.Основната причина е coz U havent обявени тези LED сигналите като външни връзки в Microblaze система.За да направите това ... след
като сте добавили вашия потребителски логика ...кликнете ( ) подпишат под Вашият IP модул и свържете PLB / OPB автобус до една порта на вашата логика.След това преминете към пристанищата в раздела EDK и кликнете ( ) подписва до Вашият IP логика и я разширите.Тук ще намерите връзки,
без имена за своя основна логика.Уверете се, че сте избрали всяка NET, която искате да се свържете с външен LED и изберете Направи Външен връзка от падащия списък.

Когато направите това .. EDK автоматично ще възложи нетна име за вашия сигнал.Сега ...обновяване на нетните име в UCF файл, използвайки тези нетни имена.Тогава recompile .. това трябва да решим проблема.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back