Повтарящ се декодиране ....

V

venkat3271

Guest
HI, когато прилагането на Turbo код в MATLAB и се построява графиката на РГО на всяка итерация (I компютърна BER след всеки спринт и извършва 10 итерация), мислех, че парцела трябва да се монотонно да намалява и да достигне минимум. . Но за моя изненада, аз съм се произволно увеличаване и намаляване на парцел .. Може ли някой да се помогне, Y това се случи и място за грешка ... Доколкото ми е известно алго ми е прав, и аз съм за получаване на добри резултати за някои други набор от данни ..

Мисля, че трябва да използват много по-голям брой итерации, за да се получи правото резултат. Според симулация Монте Карло метод, за да се оцени даден РГО, брой итерации трябва да бъде много по-големи от 1/BER и като правило на палеца може да избере N> 10/BER например, ако искате да се оцени РГО 1E-5, тогава трябва да поне да има N = 1000.000 повторения. отношение на

първо на всички им малко шокиран да прочетете, че ф са приложили итеративен декодиране на MATLAB. , защото тя включва много от достъп до паметта, indirections и указатели са неизбежни в изпълнението на декодиране. Чудя Уот степен, че кодът е правилен. Наскоро са се развили турбо енкодер и декодер на C. за алго е тя работи добре, но тъй като турбо декодер иска мека бита, както и на приноса точно сега IM фокусирани върху мека demapper. веднъж IM направено с това, че аз със сигурност ще се върнем към Ур въпрос.

Здравейте, Този проблем възниква, когато данните не е достатъчно. Така че, вие трябва да се увеличат вашите данни, особено за високо SNR. Ахмед

Здрасти ... търся за изпълнението на алгоритъм bcjr ... ако някой може да помогне thts gr8 .. arunshowry19@gmail.com

Здравейте момчета PLZ ми изпратите MATLAB код за итеративен декодиране

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back