Персонализирани ПХБ производство

E

emavil

Guest
Здравейте момчета

Имам проблем по отношение на производството на ПХБ по обем, да речем, 15 бр.

Опитах се Photosensitized ПХБ, но много скъп за голям брой на ПХБ,

най-малко аз се опитах е процес коприна ситопечат.Това е по-евтино.Отидох в един приятел, който е добър в коприна ситопечат на тениски, стикери и др Резултатът е много добър.

Единственият ми проблем е, когато аз офорт на ПХБ, venyl боя става нестабилна и бавно фрагменти от оформлението са изложени на железен хлорид, бавно унищожаване на цялото оформление.

Можете ли да ми помогне с моя проблем.

Опитайте следния линк
з п **: / / www.edaboard.com/ftopic164174.html
иначе опитвам лесно ПХБ уебсайт.

АЗ използван към коприна екран ми ПХБ успешно отдавна.
Трябва да използвате водоустойчива т.е. мастило "емайл" боя, която можете да си купите в наистина малки кутии хоби и след експеримент с изтъняване и прожекция с различни чистачки и техники, и това е бавно съхнене.

Разбира се на екрана материал трябва да се оправи за използването на този по-тънки.Тя трябва да е водоразтворим екран и не въглеводород разтворим, което вероятно е точно обратното на това, което ви е приятел използвате.
А разхвърлян малко да се чисти, но за работа, която не е много добре на екрана могат да бъдат използвани много пъти.
Ако можете да получите на процеса право е за най-евтиният начин за производство на броя на дъски Вие разглеждате.

Били ли сте опитвали използва photopaper и лазерен принтер.Може да не е за масово производство, но то е по-стабилна за използване от коприна екрана.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back