Период оценка от perodogram

A

Abhishek

Guest
Здрасти,

може ли някой да ми каже как да се определи периодичността на поредица от periodogram сюжета?В periodogram е заговор срещу / е normaliaed честота.

Abhishek

 
W jakich sytuacjach, korzystając z sieci, narażamy swoje dane i tożsamość na największe ryzyko? Poniżej sześć najczęstszych błędów popełnianych przez użytkowników internetu i sposobów, jak im przeciwdziałać.

Read more...
 
Имате ли означава periodogram от време срещу честота?

Ако е така,
тогава каква е прозорец ф използват за създаване на peiodogram?

Може ли да прикачите снимка на periodogram?

 
Здрасти,

това е заговор на властта срещу спектралната плътност / и честота.Това е заговор, получени от ограничен проби от данни.След намирането на автомобил на съответствието на времето, последователност, ние приемаме transorm на Фурие (DFT) от поредицата за получаване на спектралната плътност на мощността.Аз нямам снимка в момента, но аз ще го захванат веднага щом мога да получа достъп до скенера.

Abhishek

 
U трябва да търсят местни максимума в periodogramm.На всеки локален максимум съответства на основната честота в периодични компонент на вашия сигнал.Но ако ф анализиране randon сигнал с добавка периодични U компоненти трябва да бъде средно няколко bloks сигнал за получаване на един periodogramm (за премахване на крайните-случайно дължина реализацията на сигнала на вашата spectralestimation).

 

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back
Top