Паралел TA7288P: висок ток за мост

T

tocal09

Guest
Попитах за това в Въпроси Елементарни Електронни но никой не ми отговори.
Може ли да ми помогнете

-------------------------------------------------- ------------------------------

Моят брат ми каза, че ако искам увеличение ток за моето моторно водача -> Не мога просто свържете 2 или повече за highr ток. Тя е прав?
Тук имам L298, LMD18201, TA7288P.цената е ~ 5 $; 4 $; 0,6 $. Така че аз искам употреба TA7288P за по-евтини проекта.Освен, че L298 е двойно 2A мост, но не са ли диод, LMD18201 има вътрешен диод, но само мост 3A, TA7288P е три 1A половината мост и има вътрешен диод.

Лично аз винаги застъпник успоредно с устройства, които не са на едно и също умират, с изключение на MOSFETs.Успоредно две TA7288 могат да работят, тъй като те изглежда са настоящите ограничава.

Въпреки това, моят съвет е да купите подходящи драйвери, не паралелно две с по-ниски оценки.
Какво е сегашното, че имате нужда?

Имам нужда IC водача са изходен ток за 2A за всеки канал, но това е по-добре, ако 3A

В L298 да карам 3A мотори, но сегашната граница трябва да бъде реализирана външно.Това не са диоди, един от двамата.

Знаеш ли, защото парите не е много, така че искам намаляване на разходите.-> Аз все още искате да използвате Ta7288P по вид паралелно.Сега искам да се използват твърде L298. Мога ли да взема проба от IC ST

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back