ПХБ fabricating машина!

T

Tamasco

Guest
Възможно ли е да се купи използвани ПХБ fabricating машина?Къде мога да намеря такъв?

Един интересен пост!
Tamasco,
нали разбираш как ПХБ борда се разработва?Знаете ли колко много работни процедури една платка трябва да мине?
По мое мнение, човек никога няма да има шанс да се направят индустриални ПХБ / PWB от себе си.Всеки вид производство на печатни платки оборудване ще ви струва много много много!А чисто ново сондиране е около 100K USD.
Разбира се, ако сте готови да построят ПХБ фабрика, която
е друга история.Мога да се въведат някои предприятия, които могат да направят ПХБ производство съоръжения.

Waw ....
Може би съм липсва нещо (или терминология).Аз
съм обмисля започване на малък електроника фирмата.
Но аз нужда моята собствена платка fabricating неща.Мисля, че те биха могли да получат някои използвани в такива
по-ниска цена.

Tamasco,

Не мога ли нещо повече за доставка машини, използвани или нови, за да ПХБ, в обема или protype.Please пишете ме mukesh_sh_us (на) yahoo.com

С уважение

Mukesh

За да Tamasco,

Това наистина зависи какво имаш нужда.Индустриална ПХБ машина или малки прототипи десктоп система като LPKF.Ако ви трябва са за ниска честота на електрониката, когато чрез които не са проблем, можете да намерите нещо като LPKF или друга фирма продукти.Check иБей за тях.

RF-OM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back