ПРОБЛЕМА С симулира ISE проект с MODELSIM

E

emadi

Guest
Здравейте всички
Аз съм с Xilinx Ise8.1i с modelsim6.
Моят modelsim е Xilinx схематични библиотеки и тогава не е имал проблем с симулира си проекти, но когато се направи проект, който съдържа 2 схематичен модел Макро в най-високо ниво схеми ... виждам грешка, когато се симулира.
Тази грешка е:
Грешка при зареждане на дизайн
# Грешка: Грешка при зареждане на дизайн
# Пауза на макро изпълнение
# МАКРО ./sch1.fdo пауза на линия 7
Ако някой знае причината за този проблем с макроси ... моля уведомете ме.
Много благодаря.

Na początku maja br. media obiegła wiadomość o kradzieży danych 1,3 miliona francuskich klientów operatora Orange. Coraz więcej firm pada ofiarą ukierunkowanych ataków hakerów. Dotyczą one nie tylko korporacji, ale w dużej mierze sektora MŚP. Utrata poufnych informacji to prawdziwa katastrofa biznesowa, oznacza straty finansowe i kładzie się cieniem na wizerunku firmy.

Read more...

Би трябва да погледнете на макро вътре

не ми макро не са никакъв проблем.Аз го симулирани от Ise тренажор и че е вярно ... но с modelsim имам този проблем.
Аз също симулирани тялото на макро като самостоятелен проект в modelsim и modelsime симулирани него ... но когато използвате този макрос или друг макроси в схематичен projest ... имам този проблем.

emadi написа:

Намерих проблема и той решен.

Здрасти
За тази projest първо аз построих две схеми, а след това направи два макроикономически модел с тях и използват тези marcomodels в по-голям проект за две elemants.
Но когато симулира проекта си с Modelsim имах една грешка, че не знам modelsim ми макроси и те не са били в modelsim библиотеки симулация.
за решаване на проблема, добавих тези две subcircuits на тези две макроси за моя проект ... и с този мой проблем removed.Because сега, когато симулира, modelsim заменя с макроси може да им subcircuits и симулирани тях.
да бъде успешна

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back