ПОК micontroller stuking

I

ismailpp2008

Guest
PIC микроконтролер е stucked след като е работил известно време, какви са възможности?

Какво искаш да кажеш с Stucking ... Аз нещо, след някое време вашия контролер спира да работи ... Така че моят съвет е да забраните да гледате Dog Timer, Brown-Out-Reset и Power-On-Reset ... Ако проблемът ви все още съществуват ... След това сложете кода си тук и на веригата ...

Възможни са кристал или осцилатор верига напрежение кондензатор захранване или кафяв от откриване позволяват между другото, какъв тип снимки се даде възможност за мощност до таймер и прекратяваме кафяв от откриване отношение Парфюми

PIC микроконтролер stucked след като е работил известно време, какви са възможности
Възможностите са почти безкрайни?. Парфюми и arunsharma0731 са споменати някои от по-често срещаните въпроси, но има много други възможности. Ето защо, ако имате нужда от конкретни съвети относно вашия проект, аз бих препоръчал публикуване вашия код, конфигурация регистър настройки и схематични на вашия проект. BigDog

Може би PIC се възстановите по някакъв начин. Трябва да се опише повече за веригата. Дали ПИН MCLR извади високо? Можете да се свържете 0.1uF кондензатор между MCLR и земята. Освен това, без да се погледнете кода, който е най-вероятно виновника - единствената друга предположение би могло да бъде, че таймер гледате куче е връщане на PIC. В този случай, забранете гледате таймер куче или в кода, разберете, където трябва, за да изчистите пазител таймер, така че да нямат този проблем. Надявам се това да помогне. Tahmid.

Скъпи приятели, аз имам решаването на проблема, всъщност е препълване на стека от рекурсивна функция. Сега нейните отстранени благодарение

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back