G
Guest
Guest
Здравейте, аз се опитвам да пази някой висок импеданс мрежи, които са под ампер течения Nano в Protel DXP 2004 г. за 2 слоя съвет.Мога да създадете многоъгълник в чувствителната зона, и придават на полигон с високо качество последовател на чувствителни мрежата, но това не е задоволително.В някои райони на полигони не може да бъде прикрепен към останалата част на полигона, защото на геометрични и маршрута ограничения и те са отстранени, когато се премахнат мъртвите мед.Затова някои области, които не се охраняват.Вторият въпрос е за бездомни капацитет между чувствителните мрежата и охраната мрежата.Аз съм се притесняват, че ако охраната нетната става да се близо до охраняваните (чувствителни) нетните бездомни капацитет може да влоши ситуацията, защото както казах входно съпротивление на чувствителни мрежата е много високо (по-висока от 1 GOhm) и шум може да потече към охраната мрежа и създава някакъв шум ток.Как да запазим бездомни капацитет между охраната мрежа и охраняван нетната стойност на приемливи?Така че аз имам два въпроса
1 - Как мога да създам Охрана мрежи в Protel DXP 2004 г.?
2 - Как мога да поддържам бездомни капацитет между двете мрежи на приемливи стойности в този софтуер?
Благодаря ви много предварително.
1 - Как мога да създам Охрана мрежи в Protel DXP 2004 г.?
2 - Как мога да поддържам бездомни капацитет между двете мрежи на приемливи стойности в този софтуер?
Благодаря ви много предварително.