, Офсет в телескопичен усилвателя cascode, с SC-CMFB

M

muse

Guest
Здравейте, Аз създавам една телескопична усилвателя cascode с SC-CMFB, но TRAN резултат на симулация показва, че се компенсира за 20mv между изходното напрежение и Vcmo (1.65V). кривата не е плосък. какъв е проблемът с това?! и как да симулира време за установяване на една пълна усилвателя диференциал с SC-CMFB?, когато го симулират в затворен контур като проби изчакване среда, проба задържане на часовника ефекти за декантиране time.how може да съм го симулира без часовник effection, ? Поздрави!

проверите дали вашето CMFB изхода на тока е прав? поради VdS ефект, ток пристрастия не може да бъде много точно.

[Quote = Alan_Nesta] проверите дали вашето CMFB изхода на тока е прав? , тъй като на ефект VdS, ток пристрастия може да не е много точно. [/ цитат] благодарение за Ур отговор! Съжалявам, не може наистина да разберете какво означава "CMFB изход на тока". е опашката ток, contolled с CMFB напрежение за обратна връзка? в моя CMFB, Vcmo = 1,65, Vbias ≈ 0,95, но во + и во-е (1,61 ~ 1,63) ≠ 1,65, аз do't знам защо ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back