Отделянето или байпас кондензатори

0

0by1

Guest
Здравейте, имам съмнения относно отделянето или байпас кондензатори, моля изясни (1) различни B / W Отделянето или байпас кондензатор в един ред. (2) За на MPU или всяко IC, като 'N' Vcc (кажи 3V) щифтове колко капачки ли да използвам?? Благодаря предварително.

Hi 0by1, това е по-добре да се използват отделни капачки за всеки Vcc Pins .... т.е. не е "N" на капачки за Vcc Pins 'n' ... Моля, имайте предвид, че капачките трябва да бъде близо до VCC Pin на ЗК. Поздрави, Muthu

Какво искаш да кажеш "една линия"? За колко капачки да се използва, зависи от скоростта на вашето устройство. Обикновено на цифрови CMOS / TTL 100N и това е достатъчно, няколко пъти 1N / / 100N. Някои аналогови схеми изискват 10u,,, Всичко зависи от приложението. Опитайте се да използвате капачката, като заявява в табличен.

Благодаря за вашия отговор.
Какво искаш да кажеш "една линия"
Искам да кажа, "обясни в една линия", математически уравнения: |

В обичайната техническа терминология, байпас и Отделянето кондензатор са просто алтернативни имена.

Благодаря ви FVM, според мен и двете са кондензатори с различно име, в зависимост от тяхната честота характеристики (diff. стойност), мястото, където тя се използва. Прав ли съм??

В обичайната техническа терминология, байпас и Отделянето кондензатор са само заместник (ПКР) имена.
алтернативни имена всъщност.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back